nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Solution-Tapes
Solution tapes zijn sterk, elastisch en transparant. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de reparatie van allerlei (kunst)stofmaterialen.

PVC Solution tape is geschikt voor de reparatie van producten die gemaakt zijn van PVC(Vinyl) of producten met een PVC coating. PVC Solution Tape kan ook onder water worden aangebracht op PVC. Let er echter altijd op dat het alleen direct hecht op PVC en niet op coatinglagen zoals anti-schimmelcoatings. Zit er een anti-schimmellaag op uw zwembadliner of jacuzzi, stuur dan een e-mail naar info@tear-solution.com en wij voorzien u van informatie hoe u de scheur of het gaatje alsnog kunt dichten.

Multi Solution Tape is geschikt voor nagenoeg alle andere materialen. In het materiaaloverzicht ziet u precies voor welke.

Reparatie en bescherming van zwakke plekken is heel eenvoudig: maak rondom schoon en droog, knip de tape op maat, haal deze van het papier en breng de tape op. Houdt hierbij 2-3cm overlap aan.Solution Tape kenmerken
• elastisch
• multifunctioneel
• lucht- en waterdicht
• zeer sterk met hoge puntbelasting
• droogt niet uit
• geschikt als permanente oplossingSolution Tape wordt geleverd in verschillende verpakkingen, variërend van een standaard verpakking met een patch van 28x7,6cm tot rollen met een breedte van 3,2cm, 7,6cm en 15,2cm

Multi Solution Tape bestellen
PVC Solution Tape bestellen


Heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot Solution Tape? Laat het ons weten en stuur uw E-mail naar info@tear-solution.com.


Check hier de video van Solution Tapegoogle-site-verification: google9b2b0e9ef5a2841e.html